Voetentuin

voor stralende voeten & handen

Cadeaubon en cadeaus  

Een cadeaubon of cadeau van de Voetentuin, een feestje om te geven en te krijgen.

Als je telefonisch een bon of cadeau bestelt, zorg ik dat de bon of het cadeautje feestelijk ingepakt voor je klaar staat. 

Geen tijd om langs te komen? Dan kan je telefonisch, per mail of via het contactformulier een bon of cadeautje bestellen. 

Zodra het te besteden bedrag en verzendkosten op de bankrekening van de Voetentuin is bijgeschreven, wordt het feestelijk verpakte bon of cadeau per post naar je toegestuurd. Houd je rekening met de termijn van postbezorging, voorkom teleurstelling en bestel op tijd. 

De hoogte van het te besteden bedrag kan je zelf bepalen. Het is niet mogelijk om de bon of het cadeau in te ruilen voor geld.Cadeau tip 

Voetentuin verwenpakket

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een bijzonder persoon die je in het zonnetje wilt zetten ? Of wil je iemand een bedankje geven ? Voor deze bijzondere momenten bied ik het Voetentuin verwenpakket aan voor slechts € 61,50.

Hierbij zit inbegrepen een verzorgende voetbalsem van de Samenwerkende Pedicures naar keuze om thuis de voeten heerlijk te verzorgen. In het pakket zit ook een cadeaubon, goed voor een pedicurebehandeling Volledig en keuze uit gelakte nagels of een scrubbehandeling.

Iedereen verdient stralende voeten !

Klik hier de volledige aanbieding te bekijken en hoe je het verwenpakket kunt bestellen.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram