Voetentuin

voor stralende voeten & handen

Jouw voeten en handen mijn aandacht 

Tip van de maand:  

Lente kriebels

Heb je ook zo'n zin om op blote voeten de lente te ontmoeten?

Vergeet jouw voeten dan niet uit hun winterdip te halen.

Heb je last van droge huid, kloven, kalknagels of andere problemen? Voor een heerlijke pedicure behandeling, advies, verzorgingstips ben je bij de Voetentuin aan het goede adres.

En wat dacht je van strak gelakte nagels of een heerlijke scrubbehandeling in combinatie met een voetmasker voor een zachte huid ?

Zo loop je met stralende voeten de lente in !

Voeten

Wist je dat onze voeten in het leven gemiddeld 2 keer de wereld rond lopen? 

Onze voeten verdienen een goede verzorging, zodat we iedere dag op wolken kunnen lopen. 

Als gediplomeerd pedicure kan ik je helpen bij voetklachten als eelt, kloven, likdoorn(s), ingroeiende nagel(s), en beschadigde nagel(s). Ook het knippen van nagels en het schoonmaken van de nagels ben je bij mij aan het goede adres.

Voor het behandelingen van risicovoeten werk ik samen met een aantal medische pedicures. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen.

Voor het professioneel lakken van de nagels kan je ook bij mij terecht; ik werk met de merken Magnetic en Orly en ik heb een ruime keuze in kleuren. 

Ook kan je bij mij genieten van een ontspannende scrubbehandeling in combinatie met een voetmasker. En wat dacht je van een French Pedicure?


Handen

Mooi verzorgde handen zijn het visitekaartje van iedere vrouw en man. 

Naast een manicurebehandeling bied ik je ook aanvullende verzorging zoals professioneel nagels lakken. En wat dacht je van een heuse wellness behandeling in de hot tub voor handen? 


Als gediplomeerd pedicure en nagelstyliste geef ik je naast behandeling ook graag advies over de verzorging van jouw nagels en huid. Indien nodig verwijs ik je door naar andere disciplines, zoals de huisarts, podotherapeut of huidtherapeut. 

De kunstnagel wordt binnen mijn praktijk alleen toegepast indien dit noodzakelijk en verantwoord is. Zeker als de natuurlijke nagel niet meer uit zichzelf kan herstellen, kan de kunstnagel zorgen voor een mooi en verzorgd uiterlijk. Vanuit mijn vakkennis kan ik je daarin adviseren.

Wist je dat...

wollen sokken en kniekousen trendy en comfortabel zijn om te dragen

wol zorgt voor een betere bloedsomloop van de voeten

wol de beste isolator tegen kou is waardoor je nooit meer koude voeten hebt

wol een zelfreinigend vermogen heeft en luchtjes voorkomt, dus weg met zweetvoeten

door de optimale vochtopname en het zelfreinigende vermogen van wol schimmels en bacteriën minder kans krijgen


Vind je het lastig om leuke sokken en kniekousen van wol voor kinderen en volwassenen te vinden ? Ik brei graag deze sokken voor je op maat en in gewenst design en door jou gekozen kleur. 

Voor informatie over hand gebreide sokken en kniekousen, kan je mij bellen op telefoonnummer 06-34870614.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram