Voetentuin

voor stralende voeten & handen

Samenwerkende Pedicures


De Productlijn van de Samenwerkende Pedicures is een complete voetverzorgingslijn en alleen bij de pedicure te verkrijgen. De producten zijn ontwikkelt voor en door pedicures en gemaakt van de beste ingrediënten, zodat je zowel bij mij in de salon als bij jou thuis, kunt genieten van de beste verzorgingsproducten voor jouw voeten. De producten kunnen afzonderlijk maar ook in combinatie ingezet worden om jouw voeten in de beste conditie te houden. Ik kan je daarin adviseren.


Voetbalsem groen

De voetbalsem groen is rijk aan verzorgende ingrediënten zoals Aloë vera en komkommer. Aloë vera heeft een hydraterend, verzorgende, verkoelende en antibacteriële werking. Komkommer zorgt voor een goede vochtbalans. Daarom is de voetbalsem groen de basis voor de dagelijkse verzorging en ter preventie van schimmel.

Gebruiksadvies: 

de voeten wassen en goed afdrogen. Dagelijks een paar druppels voetbalsem op de voeten aanbrengen en licht inmasseren.Voetbalsem soft

In de voetbalsem soft zit onder andere Hyaluronzuur (yoghurt) en honing. Honing heeft een helende en antibacteriële werking. Ideaal om de droge huid en kloven te herstellen. Hyaluronzuur maakt de huid zacht. Voetbalsem soft is voor de verzorging van kloven en geeft een fluweel zachte huid.

Gebruiksadvies:

Zorg vooral dat de voeten droog zijn. 2 keer per dag de voetbalsem op de voeten aanbrengen en licht inmasseren.
Voetbalsem blauw

Voetbalsem blauw is rijk aan verzorgende ingrediënten en bevat onder andere glycerine, rozemarijn en bergdennen. De balsem is vocht inbrengend en heeft een sterk huidherstellend vermogen. Daarnaast zorgt het voor de vorming van mooie harde nagels. Ideaal voor het verzorgen van een droge gesprongen huid.

Gebruiksadvies:

De voeten wassen en goed afdrogen. De voetbalsem dagelijks licht inmasseren. Voetbalsem rood

Voetbalsem rood bevat onder andere peper en arnica. Deze twee ingrediënten zorgen voor een goede doorbloeding en geeft een weldadige warmte. Deze balsem is uitermate geschikt voor koude voeten en stimuleert de bloedsomloop.

Gebruiksadvies:

was de voeten met water en zeep. Goed droog maken. Wrijf de balsem op de voeten en benen, ook tussen de tenen. Gelieve niet te gebruiken op een open huid.


Ureum voetlotion

De ureum voetlotion bevat onder andere ureum en lactaat. Deze snel intrekkende olie-in-water emulsie voor extreem droge voeten beschermt de huid en voorkomt verder vochtverlies. De conditie van de huid wordt merkbaar beter. De huid voelt zacht en soepel aan. De voetlotion hydrateert intensief. Te gebruiken bij droge huid, eelt en kloven.

gebruiksadvies:

2 X per dag zacht inmasseren op de droge huid.


Klovenzalf

Eindelijk verlost van onsierlijke en pijnlijke kloven ! De klovenzalf met de speciale samenstelling van onder andere wolvet, vaseline en zinkoxyde zorgt dat de zalf diep in de kloof kan doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. De klovenzalf is ook geschikt voor de handen.

gebruiksadvies:

Het liefs voor het slapen gaan de kloven van een dikke laag klovenzalf voorzien en een katoenen sok aantrekken. Gedurende de nacht kan de zalf intrekken en de huid herstellen zodat de kloof dicht gaat. 


Vitaliserende Voet en Been gel

Deze gel is heerlijk ontspannend voor de voeten en benen. De gel bevat onder andere Ginseng, Aloë vera en goudsbloem. Aloë vera is vocht inbrengend en verzorgend. Ginseng maakt de huid zacht en soepel. De gel bevordert daarnaast ook de bloedsomloop. Heerlijk na een actieve dag om de voeten en benen te laten ontspannen.

Gebruiksadvies:

voeten en benen lichtjes met de gel inmasseren.


Magnesium olie

Magnesiumolie is een mengsel van water en 33 % magnesiumchloride. De olie is voor de verzorging van rode en gevoelige huid en psoriasis. Magnesium is ook goed tegen stress en vermoeidheid en daarom geschikt om te gebruiken tegen spierkramp en restless legs. 

gebruiksadvies:

pomp zoveel olie als nodig op de voeten en masseer het in. Laat 5 minuten intrekken. gebruik 2 X per dag voor optimaal resultaat. Een lichte prikkeling en een warm gevoel op de huid is normaal. Bij spierkramp of restless legs direct olie aanbrengen op de                                                pijnlijke plaats.


Voet scrub

Geef de voeten de ultieme scrub ervaring met deze voetscrub. De scrub combineert de verfrissende effecten van orchidee met de voedende kracht van jasmijn en maakt de huid zijdezacht.

gebruiksadvies:

Masseer de droge huid van de voeten met ronddraaiende bewegingen. Ontspan en spoel vervolgens met warm water af.


Voetbadolie

Deze voetbadolie op basis van onder andere maïskiemolie, lavendel en dennennaaldolie is een weldaad voor de voeten. Naast extra verzorging voor de voeten, een heerlijk moment om te ontspannen na een drukke dag.

gebruiksadvies:

Een klein scheutje voetbadolie in warm water oplossen. Goed roeren. Gedurende 10 minuten de voeten laten baden en daarna de voeten goed afdrogen. 


Voetdeospray

Deze spray bevat onder andere glycerine, Aloë vera en sodium borate en is de ideale oplossing voor zweetvoeten. Nare voetgeurtjes zijn verleden tijd. Je bent de hele dag verzekerd van een fris en schoon gevoel aan de voeten.

gebruiksadvies:

Iedere ochtend na het douchen (of wassen van de voeten) de voeten goed afdrogen. Een ruime hoeveelheid deospray aanbrengen en licht inmasseren, vooral tussen de tenen. 


Schoen & sok preventief

Deze spray is voor extra hygiëne en wordt gebruikt om de schoenen aan de binnenkant te reinigen. Zo blijven de schoenen langer mooi en fris. De spray wordt ook ingezet voor gebruik in combinatie met de producten voor mycosenagels en voetschimmel.

gebruiksadvies:

de schoenen 1 X per week van binnen goed sprayen, 6 à 8 keer pompen per schoen. De schoenen goed laten drogen.


Voetgel

Deze gel is voor de cosmetische behandeling van voetschimmel. De gel is op basis van onder andere glycerine, amandelolie en Aloë vera en kan de vorming van voetschimmels tegen gaan.

gebruiksaanwijzing:

een paar druppels van de gel op de voeten aanbrengen, licht inmasseren, vooral onder en tussen de tenen. Tenminste 10 minuten laten intrekken. de eerste twee weken 1 keer per dag en daarna 1 keer per week gebruiken.


Kalknagels

Deze gel bevat onder andere glycerine, jojobaolie en tea tree en is voor de verzorging van kalknagels. Een kalknagel kan ontstaan doordat de nagel beschadigd is, los ligt of slecht groeit. Zo'n nagel kan verkleuren van lichtgeel naar groenbruin en kan dik, ruw brokkelig en breekbaar worden. Deze gel bevat geen water waardoor de ingrediënten nog betere werking hebben. 

gebruiksadvies:

de kalknagel wordt iedere 6 zes weken door de pedicure afgefreesd. Eén keer per dag een paar druppels van het product op de nagel en teen aanbrengen en licht inmasseren. Hierbij wordt de bovenkant van de nagel en de huid van de volledige teen ingesmeerd. Gelieve niet te gebruiken op open wonden.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram