Voetentuin

voor stralende voeten & handen

Famous Names : Dadi ' produkten

 Dadi'Oil

Jouw nagelriemen zijn redelijk kwetsbaar en een goede verzorging is essentieel om uitdroging te voorkomen. Dadi'Oil is 95% gecertificeerd organisch en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi'Oil is een enorm fijn produkt, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken voelt het produkt niet vettig aan en haar aroma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Dadi'Oil is een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen. Het helpt jouw lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen. Wanneer de olie op een koude plek staat kan het een beetje gaan stollen, maar geen probleem. Zet het op een warme plek en de olie wordt weer vloeibaar zonder dat de kwaliteit wordt aangetast! Dadi'Oil is ideaal in combinatie met antimycose produkten of tincturen.

Geadviseerd wordt om het produkt minstens tweemaal daags aan te brengen. Masseer het produkt zachtjes in tot de nagel de substantie volledig heeft opgenomen. Dadi'Oil is bij de Voetentuin verkrijgbaar in een kleine verpakking, handig voor onderweg. 

Luxury Dadi'Lotion

Voelt jouw huid strak aan, heb je last van roodheid of is jouw huid droog? Verwen jouw voeten en handen dan met Luxury Dadi'Lotion. 

Luxury Dadi'Lotion bevat net als Dadi'Oil naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E maar liefst 21 essentiële oliën.

Luxury Dadi'Lotion is een puur, natuurlijke en eerlijk produkt zonder onnodige en belastende kunstmatige toevoegingen zoals sulfaten en parabenen. De lotion is een veganistisch huidverzorgingsprodukt, volledig dierproefvrij, herkenbaar aan het vega-icoontje. De diep voedende lotion voelt niet vet aan, gaat direct aan het werk wanneer je het op de huid smeert en hydrateert tot wel 24 uur lang.

Zowel jouw voeten als handen krijgen precies de verzorging die ze nodig hebben. Dankzij het aangename aroma is Luxury Dadi'Lotion geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Dadi' Scrub

Dadi' Scrub verjongt de huid van jouw voeten en handen door dode huidcellen te verwijderen en vocht en olie in te brengen.

De scrub is ideaal om thuis te gebruiken voor het verzachten en verjongen van de huid. 

Naast de oliën van de Dadi' Oil zijn de belangrijkste ingrediënten van de Dadi' Scrub zout, suiker, puimsteen, kokosnootolie, saffloerolie. Aan de scrub zijn geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.

Je brengt Dadi' Scrub aan op een vochtige huid van de voeten en handen en masseert het in. Tijdens het scrubben kan je genieten van twee ingrediënten die vrij komen, namelijk eerst suiker en daarna zout. Daarna spoelt je de voeten en handen af met warm water. Als afsluiting kan je de voeten en handen insmeren met Dadi' Lotion.

Dadi' Lipbalm

Dadi' lipbalm is een 100% natuurlijke lippenbalsem die jouw lippen langdurig beschermen en verzorgen. 

Dadi' lipbalm helpt direct na aanbrengen tegen schrale lippen. De lippenbalsem hydrateert en verzacht de lippen.

Dadi' lipbalm van Famous Names Products is natuurlijk en veilig vervaardigd met natuurlijke oliën van Dadi'Oil en vitamine E. Tevens bevat deze lippenbalsem cacaoboter, kokosolie en aloë vera. Dadi' lipbalm bevat geen parabenen of petroleum en heeft geen kunstmatige toevoegingen.


Tekst afkomstig van de flyer Dadi' Oil en Luxery Dadi' Lotion

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram