Voetentuin

voor stralende voeten & handen

Dadi`oil & Solution Spray: de gouden combinatie

Waarom Dadi`Oil & Solution Spray ?


Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het `bed epithelium` wordt genoemd. Dit weefsel is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed. Als dit weefsel (epithelium) is uitgedroogd, kan de nagelplaat niet goed aan het nagelbed hechten en wordt de begeleiding verstoord. Hierdoor scheurt de nagel open, wat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak zie je dit ook in geval van een kalknagel.

De Solution Spray is een uniek en gepatenteerd (authentiek) product. Het product komt op de nagels en de omringende huid terecht door het gebruik van een spray. Hiermee wordt voorkomen dat er enige delen worden overgeslagen. Het product dringt door de nagelplaat en huid heen en komt zo bij de wortel (matrix) van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. De Solution Spray pakt daardoor in de gehele nagel de infectie aan.

Dadi`Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. De olie trekt ook snel de huid binnen, wat de druk van de nagelplaat verminderd en daardoor kan de nagelplaat beter bewegen. Dadi`Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven, waardoor het beter de Solution Spray en Dadi`Oil opneemt. 

Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi`Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zitten met de olie, neemt de kans dat nieuwe micro organismen, zoals schimmels en bacteriën, er gaan huishouden ook drastisch af. Schimmels en bacteriën zijn namelijk opportunistische pathogenen (dit zijn micro organismen die leven op en in ons lichaam en onder normale omstandigheden ongevaarlijk. Maar ze kunnen een infectie veroorzaken in geval van een wond of een verzwakt afweersysteem, zoals bij ziekte of een inwendige infectie) . Je kunt de Dadi`Oil dus ook voor traumanagels of andere nagelafwijkingen gebruiken.

Behandeling

Tweemaal daags eerst HFL Solution Spray toepassen en direct erna de Dadi`Oil aanbrengen. 

Bron: folder HFL Laboratories, Dadi`Oil & Solutionspray De gouden combinatie


Wil je meer weten over de behandeling ? Vraag dan naar meer informatie bij de Voetentuin. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram