Voetentuin

voor stralende voeten & handen

Pedicure en manicure aan huis

De Voetentuin neemt geen nieuwe klanten aan voor voet- en handverzorging aan huis. Op www.provoet.nl kan je via de zoekopdracht alle ambulante (medisch) pedicures bij jou in de buurt vinden.

Beste klant,

De Voetentuin neemt geen nieuwe klanten aan voor voet- en handverzorging aan huis. De praktijk blijft open waar je van harte welkom bent voor voet- en handverzorging.

Het wordt voor mij te zwaar om ambulant te blijven werken. Ook ik heb de wens om zonder werk gerelateerde gezondheidsklachten te blijven werken.

De klanten die al ambulante voetzorg afnemen, kunnen hier gebruik van blijven maken. 

Vallen jouw voeten onder risicovoeten, dan word je doorverwezen naar een ambulante medisch pedicure.

In de salon ben je van harte welkom voor voet- en handverzorging. Voor het verzorgen van je voeten kan je naast het knippen en het schoonmaken van de nagels, ook terecht voor het behandelen van voetklachten als eelt, kloven, likdoorn(s), ingroeiende nagel(s), en beschadigde nagel(s). Voor het verzorgen van je handen kan je bij terecht voor een manicurebehandeling.

Daarnaast kan je genieten van cosmetische voet- en handverzorging, denkende aan een heerlijke scrubbehandeling in combinatie met een verzorgend masker.  En wat dacht je van strak gelakte nagels of een French pedicure of manicure?

Ben  je op zoek naar een pedicure die aan huis komt ? Kijk dan op de website van Provoet om een ambulant (medisch) pedicure bij jou in de buurt te vinden. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram